TECE

Al meer dan 30 jaar is TECE als onafhankelijk familiebedrijf dichtbij mensen en markten. De interesse in de wereld van hun klanten leidt tot doordachte producten en services en blijft ook in de toekomst de drijfveer voor innovatie.

Water naar binnen, water naar buiten
De kerncompetentie van TECE kan eenvoudig worden uitgelegd. Water in huis halen en het vervolgens weer naar buiten leiden – en dat met de pioniersgeest die typerend voor het bedrijf is.

Drijfveer
Een cultuur van vragen stellen. Het bedrijf TECE is door de bijzondere nabijheid tot en de dialoog met de klanten groot geworden. Bovendien is er een cultuur van vragen stellen ontstaan die tegenwoordig kenmerkend voor de instelling van het bedrijf is.

Met oog voor innovatie
Met een eenvoudige tekening en de woorden » water naar binnen, water naar buiten « verklaarde Thomas Fehlings de taak van het bedrijf. Met oog voor de levenskwaliteit en het comfort van de gebruiker – en voor de eisen van ontwerpers, architecten, installateurs en exploitanten.

90 procent van de TECE producten doen hun werk betrouwbaarheid en onzichtbaar achter de wand of in een voorwandinstallatie. Slechts 10 procent is zichtbaar voor de wand. Hiertoe behoren bijvoorbeeld onze bedieningsplaten en douchegoten.

In de systeemoplossingen combineert TECE permanent gegarandeerde functie met tijdloos design. Deze combinatie weerspiegelt de drijfveer van het bedrijf – iets goeds nog beter maken.

Innovatie maakt het verschil
Nieuwsgierigheid leidt tot innovaties. TECE zet door unieke oplossingen telkens weer standaarden in de branche die door unieke voordelen ook internationaal gelden.

Als wereldwijd actieve fabrikant van sanitairproducten en installatiesystemen is » close to you « onze belofte aan onze klanten.