Blog

 1. Alles over betonlook tegels

  Een van de meest bekende tegels op dit moment zijn de betonlook tegels. Dit is een keramische tegel die eruitziet als beton. Deze tegels passen bij ieder interieur! Hij past perfect bij bijvoorbeeld een industriële badkamer. Daarnaast kun je betonlook tegels gebruiken in bijna iedere ruimte. Denk naast

  Lees meer »
 2. Welke kranen moet je kiezen voor in jouw badkamer?

  Als je je badkamer gaat verbouwen komt daar een hoop bij kijken. Daar valt onder andere het uitzoeken van de juiste kranen onder. In deze blog helpen we je daar alvast wat verder bij. Voor elke badkamer stijl is er wel een bijpassen de kraan te vinden!

  Lees meer »
 3. De wellness badkamer

  Wil je elke dag kunnen ontspannen? Maak dan van jouw badkamer een wellness badkamer! In deze blog geven we tips over hoe je jouw badkamer kunt omtoveren tot een wellness badkamer.

  Een wellness badkamer heeft als kenmerken ontspanning en rust creëren, om zo de stress van het dagelijks leven af

  Lees meer »
 4. Alles over ronde spiegels.

  Welke badkamer trend je op dit moment ook volgt, een ronde spiegel zie je vaak voorbijkomen. Een ronde spiegel zorgt voor sfeer in jouw badkamer. Daarnaast geeft het ook een speelse toevoeging.

  Lees meer »
 5. Moderne badkamers

  Kies je voor een moderne badkamer, dan zit je altijd goed! Het is een tijdloze keuze, waar je jaren mee vooruit kunt. Een geweldige combinatie tussen ontspanning, natuurlijke materialen en luxe.
  Lees meer »
 6. Alles over de industriële badkamer

  De industriële badkamer, je hebt er vast al een keer van gehoord. Donkere kleuren in combinatie met de warme materialen, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. Het is op dit moment een van de populairste trends.
  Lees meer »
 7. De Scandinavische badkamer

  Als je op zoek bent naar een kalme en rustige badkamer, dan is de Scandinavische badkamer echt iets voor jou!
  Lees meer »
 8. Alles over douchecabines

  In de vorige blog hebben we het gehad over inloopdouches. Maar, nu krijgen we nog vaak de vraag hoe het precies zit met de douchecabines. Wat zijn de voordelen en waar moet u rekening mee houden? Daarnaast lijken er zoveel verschillen te zijn. Wat is nu de beste keus voor u!?

  Lees meer »
 9. Dit zijn de 6 best verkochte badkamerspiegels met verlichting op een rij

  Een spiegel is misschien wel het meest gebruikte onderdeel in de badkamer. Ga maar eens na: u staat er voor als u uw gezicht wilt wassen, wanneer u uw tanden poetst, als u uw haar aan het doen bent of wanneer u scheert. En dit het gehele jaar door.

  Mannen en vrouwen kijken gemiddeld per jaar

  Lees meer »
 10. Creëer uw eigen wellness badkamer

  Breng de natuur uw badkamer in

  Oké, hier hebben wij het in één van de eerste blogs al over gehad, maar natuurlijke badkamers zijn nu helemaal in! En dit is mede da

  Lees meer »
Pagina