Betalen:

Hoe kan ik betalen?
Op Sanexo.nl kunt u online betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro of in termijnen (Santander Betaalplan). Tijdens het bestelproces kunt u een keuze maken uit de betaalopties die van toepassing is op uw bestelling. Het kan zijn dat uw ordersamenstelling niet in aanmerking komt voor betalen in termijnen, als dit het geval is dan zijn deze opties niet zichtbaar bij het afrekenen. In onze showroom kunt u straks met pin, cash of creditcard betalen. Op dit moment accepteren wij geen andere betaalmethoden zoals betalingen aan de deur, VVV bonnen of middels acceptgiro.

iDEAL
iDeal is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw eigen bank. iDEAL is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Mister Cash (Bancontact)
Met Mister Cash kunt u als Belgische klant uw aankoop betalen door middel van internetbankieren met uw eigen bank. Mister Cash is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard
Creditcards van MasterCard, Visa en Maestro van Nederlandse aanbieders zijn te gebruiken op onze website. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. (Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server) Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling dezelfde dag nog naar u toe.

Santander betaalplan
In samenwerking met Santander presenteert Sanexo vol trots de Betaalplan, de nieuwste innovatie op het gebied van online betalen. Onze klanten krijgen de mogelijkheid om gespreid te kunnen betalen voor hun aankoop en er direct van te kunnen genieten. Voor orders met een waarde vanaf € 250,- tot € 1.000,- kunt u binnen enkele minuten veilig en anoniem een passende persoonlijke financiering afsluiten via Santander.

Santander beoordeeld snel en volgens alle richtlijnen de lening en u kunt hierbij zelf de aflosduur (vanaf 12 tot maximaal 72 maanden) bepalen, en tevens is het mogelijk om op elk gewenst moment het verschuldigde bedrag vervroegd boetevrij af te lossen.

 

Heeft nog vragen over betalen?
Mocht u nog een vraag hebben over uw betaling of over een betaalwijze, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier. Wij zullen nimmer hogere kosten bij u in rekening brengen, dan de daadwerkelijke kosten van een gekozen betaalmethode.