Betalen

Op Sanexo.nl kunt u online betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, PayPal, Bancontact of Klarna. Tijdens het bestelproces kunt u een keuze maken uit de betaaloptie die van toepassing is voor uw bestelling. In onze showroom kunt u met pin, cash of creditcard betalen. Op dit moment accepteren wij geen andere betaalmethoden zoals betalingen aan de deur, VVV bonnen of middels acceptgiro.

 

iDEAL
iDEAL is het betalen van uw aankoop door middel van het internet bankieren met uw eigen bank. iDEAL is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

 

Mister Cash (Bancontact)
Met Mister Cash kunt u als Belgische klant uw aankoop betalen door middel van internet bankieren met uw eigen bank. Mister Cash is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

 

Creditcard
Creditcards van MasterCard, Visa en Maestro van Nederlandse aanbieders zijn te gebruiken op onze website. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra wij uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling dezelfde dag nog naar u toe. Uw creditcard wordt pas na levering belast.

 

Klarna
Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Klanten hoeven alleen urgente informatie te verstrekken om hun aankoop te voltooien. Slechts uw NAW-gegevens en e-mailadres zijn voldoende. De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor u. Want u bepaalt wanneer betalen het beste voor u uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

In het kort:
* Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten
* Aanmaken van een account is niet vereist
* Aanvraag krediet is niet nodig
* U ontvangt uw bestelling voordat u heeft betaald
* Klarna stuurt u per e-mail betalingsinstructies
* Selecteer Klarna als betalingsmethode in de check-out

 

Heeft nog vragen over betalen?
Mocht u nog een vraag hebben over uw betaling of een betaalwijze, kunt u telefonisch contact met ons opnemen +31 (0)76 205 50 84. Ook is het mogelijk contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen nimmer hogere kosten bij u in rekening brengen, dan de daadwerkelijke kosten van een gekozen betaalmethode.