Over Sanexo

Wie is Sanexo.nl?
Wij zijn 5 ondernemers met ieder ruime ervaring in zijn eigen vakgebied. Door onze ervaring, kennis, kunde en netwerk met elkaar te bundelen kunnen wij u alles aanbieden op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een team van gespecialiseerde collega’s zijn wij Sanexo en delen één passie; samen met u een droombadkamer realiseren. Of u een badkamermeubel wilt vervangen, een lekkende kraan wilt vervangen of een complete badkamer wilt renoveren, wij helpen u graag!

Hét juiste adres voor de allernieuwste trends
Niet alleen biedt Sanexo u een groot en compleet assortiment sanitair producten, we zitten ook bovenop de laatste trends. Wij bieden u snel een overzicht van de laatste trends in de wereld van sanitair. Sanexo onderscheidt zich door het uitgebreide aanbod voor elk budget.

First class service
Wilt u binnenkort een nieuwe toilet, bijpassende kraan, onderhoudsvriendelijke douche, praktische badkamermeubel of een accessoire aanschaffen? Dat is zo geregeld. Of toch niet? Vandaag de dag is het aanbod in sanitair erg uitgebreid en divers, zoveel soorten wastafels, radiatoren, spiegels en baden. Uw keuzes hangen niet alleen af van de stijl van uw badkamer, maar u dient ook rekening te houden met de verschillende maten, materialen en de kwaliteit van een product. Wij realiseren ons dat dit proces niet voor iedereen even gemakkelijk is. Om keuze- en aankoopstress te voorkomen willen wij u middels alle mogelijke wegen ondersteunen.