Werken bij Sanexo

Voor onze showroom aan de Belgische grens in Wernhout, zoeken wij enthousiaste collega’s die graag hun grenzen willen verleggen. Wij werken hard en met veel plezier en passie aan de ideale online shopbeleving. Onze jarenlange ervaring helpt om dit te realiseren.
Ondertussen kijkt ons enthousiaste team ook met een frisse blik naar de toekomst. Collega’s die met hun kennis en ervaring Sanexo willen verrijken en die met plezier het verschil willen maken. Iedere dag weer! Talenten die passen in onze cultuur. Ben of ken jij zo iemand? Kijk dan snel naar onze vacatures of jouw droombaan erbij zit.

Sanexo biedt jou een uitgebreid ontwikkelprogramma en mogelijkheden om te groeien. Een prima kans om je verder te ontplooien! Wij investeren in een lange termijn relatie met onze klanten en hebben oog voor onze omgeving.

Sanexo kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en persoonlijk contact met alle collega’s. Hierdoor worden goede ideeën direct opgemerkt. Zo gaan wij, met ons team ervoor zorgen dat Sanexo.nl de aankomende jaren één van de klantvriendelijkste webshops van Nederland en België wordt!

Wij zijn momenteel op zoek naar:

 • Tekstschrijver - Copywriter
 • Werkzaamheden:
  - Wervende teksten schrijven voor onze producten en website
  - Wervende teksten schrijven voor folders en brochures
  - Webteksten schrijven voor blogs en nieuwsberichten

 • Allround Commercieel Medewerker
 • Werkzaamheden:
  - Klanten telefonisch te woord staan
  - E-mails en chats behandelen
  - Showroom verkoop
  - Offertes uitwerken en opvolgen
  - Orderverwerking
  - Servicevragen behandelen