Werken bij Sanexo

Vacatures
Voor onze showroom in Wernhout aan de Belgische grens zoeken we enthousiaste collega’s die graag hun grenzen verleggen. We werken keihard en met veel plezier en passie aan de ideale online shopbeleving. Onze jarenlange ervaring helpt om dit te realiseren, maar ondertussen kijkt ons enthousiaste team ook met een frisse blik naar de toekomst. Teamplayers die met hun kennis en ervaring Sanexo verrijken. Mensen die met plezier het verschil maken. Iedere dag weer. Talenten die passen in onze cultuur en werken met hoofd en hart. Ben of ken jij zo een iemand? Kijk dan snel naar onze vacatures en zie of jouw droombaan erbij zit.

Sanexo biedt jou een uitgebreid ontwikkelprogramma en mogelijkheden om te groeien. Een prima kans om je verder te ontplooien! We investeren in een langetermijnrelatie met onze klanten en hebben oog voor onze omgeving.

Bij Sanexo zijn we altijd op zoek naar betrokken, gedreven en collegiale talenten die ons team komen versterken. Onze afdelingen werken hecht samen en de bedrijfscultuur van Sanexo kenmerkt zich door een open-deurmentaliteit en een persoonlijk contact met alle collega’s waardoor goede ideeën direct worden opgemerkt. Zo gaan we met onze team zorgen dat Sanexo.nl zich de aankomende jaren één van de klantvriendelijkste webshops van Nederland en België gaat kunnen noemen.

Wij zijn momenteel op zoek naar:
- Grafisch Vormgever
- Tekstschrijver - Copywriter
- E-mail Marketeer
- Allround Commercieel Medewerker
- Technisch Helpdesk Medewerker