Onze voordelen

Scherpe realistische prijzen
Ons doel is niet om de aller-goedkoopste sanitair aanbieder te zijn, maar om de beste aanbod- prijs- en kwaliteitsverhouding te bieden. Hoe kunnen wij ons aan deze belofte houden? Door producten van uitstekende kwaliteit volledig transparant voor iedereen betaalbaar te maken.

Naast de bekende A-merken, bieden wij onze klanten mooie en betaalbare artikelen met een juiste prijs-kwaliteitverhouding aan. Zo is het voor elke smaak en portemonnee mogelijk om op een eenvoudige en betaalbare manier een droombadkamer te creëren. Onze sanitairproducten zijn gecontroleerd op kwaliteit. U kunt ervan uitgaan dat uw aangeschafte product met zorg geselecteerd is.

Eerst zien dan geloven
Transparantie in onze dienstverlening zien wij als een belofte om tot de best mogelijke prestaties en service te komen. Onze klantenservice is ingericht om u van dienst te zijn. Onze producten zijn op kwaliteit geselecteerd. Maar wij vinden het belangrijk dat u onze beloftes persoonlijk ervaart. Dit is ook de voornaamste reden, dat wij u vanaf oktober kunnen verwelkomen in onze showroom in Wernhout! Wij bieden u dan de mogelijkheid om onze producten van dichtbij te zien, te voelen en uit te proberen. Tevens zien wij onze showroom als een plek voor onze klanten om inspiratie op te doen. Samen met onze adviseurs kunt u op zoek naar de beste keuzes voor uw badkamer. Zo heeft u ook de mogelijkheid om uw wensen en vragen direct met ons te delen.

Eerlijke voorwaarden en betrokken vakmensen
Klanttevredenheid is een topprioriteit van Sanexo. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Daarom hechten wij bijzonder veel belang aan het geven van goed advies en ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vragen.

Door diverse contactopties aan te bieden, lukt het ons om u te allen tijde te ondersteunen tijdens uw aankoopproces. U kunt ons straks persoonlijk benaderen in onze showroom, tot die tijd staan wij u graag online ter beschikking. U kunt ons via het contactformulier of via telefoonnummer +31 (0)76 205 50 84 bereiken.

Ruim assortiment
Dankzij het ruimte assortiment vist u bij Sanexo zelden achter het net. Wij bieden een zeer ruim assortiment dat bestaat uit de bekende A-merken en een door Sanexo samengestelde voorraad, bestaand uit een scala aan populaire artikelen. Met een divers en breed assortiment bent u ervan verzekerd dat u altijd vindt wat u zoekt.

Shoppen bij Sanexo
Online shoppen op sanexo.nl biedt u veel voordelen. Shop online gemakkelijk mooie en betaalbare artikelen vanuit huis op het moment dat het u uitkomt, zodat u de deur niet uit hoeft om te winkelen. Sanexo levert uw bestelling aan huis, geeft u geruime bedenktijd en biedt u verschillende betaalmogelijkheden aan, zelfs gespreid uw artikel in termijnen betalen behoort tot de mogelijkheden. Ook kijken wij ernaar uit om u in oktober te mogen verwelkomen in onze Showroom te Wernhout.

Heeft u een aankoop gedaan? Dan horen wij of lezen wij graag of u naar volle tevredenheid geholpen bent.

Voor een ieder wat wils
Ons doel is om u te ontzorgen tijdens uw renovatie of u te helpen bij het kiezen van sanitair wat bij uw wensen past. Dat begint met het aanbieden van een compleet assortiment, zodat u altijd het sanitair product vindt waarnaar u op zoekt bent. In onze webshop vindt u de bekende A-merken tegen de laagste prijzen met eerlijke voorwaarden, maar ook budget merken met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Een aangename plek om lekker te badderen of te douchen, waarom? Omdat u het verdient!