Sanexo Zakelijk

Sanexo gaat in alles tot het uiterste. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Volledig inspannen voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de scherpste prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruime keuze, stellen we alles in het werk om onze klanten te laten slagen.

Neem contact met ons op, en ervaar de voordelen van Sanexo zakelijk.

Wij verwelkomen de onderstaande klanten graag als partner:

  • Bouwbedrijven
  • Grootzakelijke instanties
  • Projectontwikkelaars

Het plaatsen van bestellingen maken we u als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we u een aantal extra opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en op rekening te kopen.

  • Goede service
  • Kortingsmogelijkheden
  • Achteraf betalen

Interessant voor u om zakelijk partner te worden? Bel ons vrijblijvend op om nader kennis te maken en wordt zakelijk partner van Sanexo. Na registratie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en/of een afspraak in te plannen.

+31 (0)76 205 50 84
Maandag tot en met vrijdag 10:00 - 17:30 uur
zakelijk@sanexo.nl

Voorwaarden
Is de bestelwaarde hoger dan € 1000,- exclusief BTW of wilt u een grotere oplage bestellen? Dan maken we graag een offerte voor u. Bent u akkoord met de offerte? Dat zien we dit graag schriftelijk bevestigd.

We begrijpen dat u als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. We willen echter wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële achtergrondcheck.

Razendsnelle service
Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u belt en u ontvangt u zo spoedig mogelijk een offerte op uw aanvraag. Uw bestelling heeft u bij veel artikelen binnen 5 dagen in uw magazijn.

Kortingsmogelijkheden
We maken graag een offerte op maat. We bieden productadvies dat aansluit op uw bedrijf en uw wensen. Een prijs die uiteraard lager wordt wanneer u meer bestelt. In veel gevallen krijgt u aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor uw eigen administratie.

Achteraf betalen
Als bedrijf heeft u bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet uw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door met ons te bellen of mailen.