Spiegels

Spiegels: veilig en betaalbaar online kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe spiegel voor in uw badkamer? Bij Sanexo heeft u keuze uit een groot aantal verschillende spiegels. Badkamerspiegels zijn er in allerlei soorten. Een grote spiegel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw badkamer optisch groter oogt. Een kleine spiegel geeft op zijn beurt weer meer ruimte voor andere elementen, die u eventueel in uw badkamer wilt plaatsen. Uw keuze hangt dus volledig af van uw wensen en de ruimte van uw badkamer.
In ons assortiment vindt u spiegels met en zonder verlichting. Ook bieden wij spiegels met ingebouwde verwarming (anti-condens) . Heeft u meer opbergruimte nodig? Dan is een spiegelkast een uitstekende keuze. Zo heeft u twee voordelen in één. U vindt het allemaal op onze website en een aantal in onze showroom te Wernhout.

Advies over Spiegels

STANDAARD SPIEGELS

Een spiegel kunt u overal in huis kwijt, maar een spiegel in de badkamer is essentieel. U zult er dagelijks minstens een paar keer gebruik van maken. Het draagt tevens uitstekend bij aan de beleving van uw droombadkamer. Het zorgt er namelijk voor dat uw ruimte optisch groter wordt wat een grote invloed heeft op de styling van uw badkamer. Wees daarom ook kritisch bij de aankoop van een spiegel. Kijk naar de grootte, maar ook de vorm wat past bij de rest van uw badkamer. In het assortiment van Sanexo vindt u standaard spiegels die passen bij iedere stijl en budget. U kunt kiezen uit vierkante, rechthoekige of ronde spiegels.

SPIEGELS MET VERLICHTING

Iedereen kent het wel. Een beslagen spiegel in de badkamer na een douchebeurt. Maar in uw geval heeft u er geen last van, want u kiest voor een spiegel met een verwarming. Dat zorgt ervoor dat uw spiegel condensvrij is. De warmte van de spiegel draagt ook bij aan het verwarmen van uw badkamer. De spiegels van Sanexo beschikken ook over verlichting. Een goed verlichte spiegel maakt het net iets makkelijker om uzelf te zien in het donker. Voor de dames maakt de verlichting het makkelijker bij het aanbrengen van make-up en de heren ervaren het licht als fijn tijdens het scheren. Aparte verlichting boven de spiegel is hierdoor niet langer nodig. Naast de praktische voordelen, creëert u in uw badkamer een moderne en afgewerkte indruk. U bestelt bij ons eenvoudig een spiegel met verlichting en verwarming en heeft u keuze uit verschillende stijlen, kleuren en maten.

SPIEGELKASTEN

Bent u op zoek naar een mooie spiegel en heeft u meer opbergruimte nodig? Dan biedt een mooie spiegelkast de oplossing. Een spiegel in de badkamer is eigenlijk wel een must. U maakt hier immers dagelijks gebruik van. Naast het praktische gemak, zorgt een spiegel ervoor dat uw ruimte groter oogt. De spiegelkasten bieden u ook extra opbergruimte wat in elk huishouden altijd wel wenselijk is. Alle flesjes, tubes, watjes en borstels wilt u snel kunnen opbergen na gebruik. En uw badkamer ziet er altijd opgeruimd uit. Met een spiegelkast combineert u dus alle gemakken en wensen. U bestelt uw spiegelkast eenvoudig bij Sanexo. Wij raden u aan om rekening te houden met de grootte van de spiegel.

MAKE-UP SPIEGELS

TOEBEHOREN