Spiegels

Badkamerspiegels

Uw badkamerspiegel assisteert u en uw gezinsleden meerdere keren per dag in dagelijkse verzorging. Het egaal aanbrengen van make-up, het perfect scheren van gezichtshaar, het goed kunnen bekijken van een onrustige huid; uw badkamer is de enige ruimte in uw woning waar het even helemaal om u draait. Laat daarom al uw behoeftes én uw lifestyle meewegen in uw keuze.
Een badkamerspiegel speelt hierin een grotere rol dan veel mensen denken. Vaak wordt een badkamerspiegel gezien als een laatste afwerking, echter geen badkamer is compleet zonder een goed gekozen en gepositioneerde spiegel.
Zo kan een badkamerspiegel die net zo breed is als uw wastafelmeubel optisch een log, blokvormig effect geven. Een badkamerspiegel met een formaat van 70-80% van uw wastafelmeubel oogt vaak net iets mooier.
Een elegante spiegel zorgt weer voor ambiance en het luxe spa-gevoel, zoals u gewend bent van een wellness-resort. Uw badkamerspiegel is de stille kracht achter optische illusie en licht verspreiding. Een kleine badkamer voelt direct groter en ruimer aan. Een buitenlandschap vormt in een badkamerspiegel, die tegenover een raam is gepositioneerd, een waar kunstwerk.

Advies over Spiegels

Onze sanitair specialisten denken graag met u mee over wat voor uw badkamer de beste keuze is. Zo kunt u kiezen uit:

STANDAARD SPIEGELS

Kiest u voor een standaard spiegel, d.w.z. zonder speciale LED-verlichting en anti-condens of verborgen opbergruimte, houdt u dan rekening met ruimte voor aparte licht-armaturen aan weerszijden van uw badkamerspiegel.
Een badkamerspiegel wijkt af van een gewone kamerspiegel, doordat deze gemaakt is van speciaal letsel beperkend glas, zoals ook uw douchecabine voorzien is van speciaal glas. Hierdoor is ook uw veiligheid gegarandeerd in uw badkamer.

SPIEGELS MET VERLICHTING EN ANTI-CONDENS

Voor badkamers waar geen raam aanwezig is, zijn onze badkamerspiegels met LED-verlichting en anti-condens ideaal. Er is namelijk een goede reden waarom de spiegels in kleedkamers van VIP’s en artiesten rondom evenredig verlicht zijn. Voor het perfect aanbrengen van make-up of het tot in de puntjes verzorgen van uw huid is het noodzakelijk dat uw gezicht goed wordt verlicht.
Condens ontstaat doordat warme waterdeeltjes een koud oppervlak raken, zoals uw spiegel. De anti-condens functionaliteit bespaart u simpelweg veel tijd en ergernis, omdat uw verwarmde spiegel u altijd streeploos van dienst blijft, ook al is er zojuist nog gebruik gemaakt van bad of douche.

SPIEGELKASTEN

Met een luxe spiegelkast slaat u meerdere vliegen in één klap. Zeker als u een kleine badkamer heeft en/of uw gasten gebruik maken van het toilet in uw badkamer. Verzorgingsproducten zijn persoonlijk en een spiegelkast garandeert discretie. Daarnaast draagt een spiegelkast bij aan de sereniteit en rust in uw badkamer, en een opgeruimde badkamer zorgt voor een opgeruimde geest.

MAKE-UP SPIEGELS

TOEBEHOREN

De mogelijkheden zijn oneindig! Laat u door onze sanitair-specialisten adviseren over de verschillende opties en mogelijkheden!