Spiegels

Badkamerspiegels

Uw badkamerspiegel assisteert u en uw gezinsleden meerdere keren per dag in dagelijkse verzorging. Het egaal aanbrengen van make-up, het perfect scheren van gezichtshaar, het goed kunnen bekijken van een onrustige huid; uw badkamer is de enige ruimte in uw woning waar het even helemaal om u draait. Laat daarom al uw behoeftes én uw lifestyle meewegen in uw keuze.

Een badkamerspiegel speelt hierin een grotere rol dan veel mensen denken. Vaak wordt een badkamerspiegel gezien als een laatste afwerking, echter geen badkamer is compleet zonder een goed gekozen en gepositioneerde spiegel.

Zo kan een badkamerspiegel die net zo breed is als uw wastafelmeubel optisch een log, blokvormig effect geven. Een badkamerspiegel met een formaat van 70-80% van uw wastafelmeubel oogt vaak net iets mooier.

Een elegante spiegel zorgt weer voor ambiance en het luxe spa-gevoel, zoals u gewend bent van een wellness-resort. Uw badkamerspiegel is de stille kracht achter optische illusie en licht verspreiding. Een kleine badkamer voelt direct groter en ruimer aan. Een buitenlandschap vormt in een badkamerspiegel, die tegenover een raam is gepositioneerd, een waar kunstwerk.