Douches

Douches

De douche die wij tegenwoordig kennen, bestaat nog niet zo lang. Al generaties lang - zelfs nu nog – gebruikt men douchegordijnen. Dit komt echter steeds minder voor, omdat er vele nieuwe oplossingen bedacht zijn.

Vandaag de dag zijn de meeste douchecabines gemaakt van 6 tot 10 mm dik veiligheidsglas met daarbij vaak een antikalk behandeling.

Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen en soorten douchecabines. Kwartrond, vierkant, recht of vijfhoek. Sanexo biedt voldoende opties. Uw keuze hangt af van de afmetingen en de indeling van uw badkamer. Daarnaast is voor u het gebruiksgemak belangrijk. Kies daarom altijd voor een douchecabine waarin u optimaal kunt genieten en ontspannen.

Advies over Douches

DOUCHECABINES

De douche die wij tegenwoordig kennen, bestaat nog niet zo lang. Al generaties lang - zelfs nu soms nog - gebruikten de mensen douchegordijnen. Dit komt nu steeds minder voor, omdat er vele nieuwe oplossingen bedacht zijn.

Vandaag de dag zijn de meeste douchecabines gemaakt van 6, 8 tot zelfs 10 mm dik veiligheidsglas vaak met een antikalk behandeling.

Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen en soorten douchecabines. Kwartrond, vierkant, recht of vijfhoek. Sanexo biedt voldoende opties. Uw keuze hangt af van de afmetingen en de indeling van uw badkamer. Daarnaast is voor u het gebruiksgemak belangrijk. Kies daarom altijd voor een douchecabine waarin u optimaal kunt genieten en ontspannen.

IINLOOPDOUCHES

Inloopdouches worden steeds populairder. Een inloopdouche geeft een ruimtelijke en strakke look aan uw badkamer. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk. Zelfs voor de kleinere ruimtes is het uitermate geschikt. Uitstekende keuze dus voor iedere badkamer, stijl en budget! Wanneer u kiest voor een inloopdouche, loopt de waterafvoer via een douchegoot, doucheput of drain. De glazen douchewanden zijn van 6, 8 tot 10 mm veiligheidsglas.

DOUCHEDEUREN

Voor de afscherming of afsluiting van uw doucheruimte kunt u kiezen voor een van onze douchedeuren. U kunt onder andere kiezen voor een deur met een vouw of een draai met een vast paneel. Tevens hebben wij douchedeuren voorzien van een - twee- of een driedelige draai. Met een profielkleur in het chroom of in trendy mat zwart. Voor ieder wat wils! De keuze voor een douchedeur hangt af van de afmetingen van uw badkamer en welke delen van de badkamer u wilt afsluiten. Het heldere glas van de deuren zorgen ervoor dat u voldoende licht heeft tijdens het douchen. Uw badkamer lijkt door de glazen deuren ook groter.

BADWANDEN

Een badwand is een uitstekende optie om een aparte doucheruimte te creëren in uw badkamer als u geen ruimte heeft om een bad EN een douche te plaatsen. U maakt dan van uw bad ook een soort douchecabine. Hierbij is het belangrijk dat u een badwand van hoge kwaliteit aanschaft. Bij Sanexo vindt u diverse badwanden bestaand uit verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat u uw badwand goed afstemt op de ruimte waarin u het wilt plaatsen.

DOUCHEBAKKEN

Bent u op zoek naar een douchebak? Koop uw douchebak slim en eenvoudig bij Sanexo. Een douchebak vormt het onderste gedeelte van een douche. Het vangt het water op en zorgt ervoor dat het water via het afvoerputje wegstroomt. Zo blijft de rest van uw vloer in uw badkamer droog. U kunt de douchebak aan uw vloer monteren. Vaak is het ook mogelijk om de bak deels aan de muur te monteren.

DOUCHEPUTTEN

Doucheputten zijn een goedkopere en simpelere versie van de moderne douchegoten. Een doucheput is niet het eerste waar men aan denkt bij een verbouwing of vernieuwing van de badkamer. Echter is het wel een belangrijk onderdeel in uw douche. Een goede doucheput zorgt ervoor dat het water snel, goed en makkelijk wegloopt. Bent u op zoek naar uw ideale doucheput? Bij Sanexo hebben wij een ruim aanbod zodat u vrijwel altijd de beste keus voor uw waterafvoer kunt maken. Onze doucheputjes worden compleet en gereed voor montage geleverd.

DOUCHEGOTEN

Heeft u een inloopdouche of een douche met bijvoorbeeld een douchedeur? Kies dan voor een elegante afwerking van uw waterafvoer door een douchegoot aan te schaffen. Dit is een lange strook in uw doucheruimte waar het water naartoe stroomt. In ons assortiment vindt u verschillende en veelzijdige exemplaren van hoge kwaliteit. Onze douchegoten zijn zeer makkelijk te reinigen doordat ze volledig zijn uitgevoerd met RVS sifon en RVS haarnet welke beiden uitneembaar zijn. U kunt de douchegoot eventueel voorzien van een tegelbaar doucherooster, waardoor de vloertegel in de afvoergoot wordt verwerkt. Een uitstekende manier om uw waterafvoer modern af te werken indien u geen douchebak in uw badkamer wilt plaatsen.

TOEBEHOREN

Een douche zonder douche-accessoires of toebehoren is niet compleet. Een volledige installatie van uw douche is essentieel voor een goed functionerende douche. Het bepaalt uw algemene douche-ervaring. Het doel is immers om ontspannen gebruik te maken van uw badkamer. Om dat doel te bereiken heeft u verschillende toebehoren nodig voor een complete afwerking. Denk hierbij aan deurgrepen, scharnieren, inbouwnissen en dergelijke. Bij Sanexo vindt u diverse toebehoren.

ADVIES

Heeft u advies nodig over de mogelijkheden bij het verbouwen of vernieuwen van uw douche of heeft u vragen over welke middelen en producten u wel of niet kunt gebruiken, hoe u eventuele oppervlakteschade kunt voorkomen of herstellen of heeft u andere vragen met betrekking tot het reinigen of onderhouden van uw aankoop? Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.