Badkamermeubels

Badkamermeubels

Badkamermeubels bieden de uitkomst om uw badkamer zo efficiënt mogelijk in te richten. Het is tegenwoordig een onmisbare meubel in uw badkamer. Kijkt u eens naar onze functionele en prijsbewuste modellen en kies voor een meubel die in uw unieke badkamer past en maak uw badkamer compleet naar eigen wens. Een badkamermeubel bestaat uit een wastafel met daaronder een kast met deurtjes of lades. Vaak wordt het gecombineerd met een spiegel of spiegelkast. Zo heeft u alle verzorgingsspullen die u nodig heeft binnen handbereik. Dat is wel zo handig!
Wij bieden u verschillende soorten, kleuren, stijlen en afmetingen badkamermeubels. U kunt kiezen voor meubels inclusief wastafel en spiegel, maar we bieden u ook de mogelijkheid om zelf uw meubel met de verschillende elementen samen te stellen. Heeft u extra opbergruimte nodig? Kies dan voor een (extra) bijpassende kolomkast. Zo ziet u badkamer er altijd opgeruimd uit en creëert u een warme en uitnodigende sfeer.

Advies over badkamermeubels

MEUBELS EXCLUSIEF WASTAFEL

In deze categorie vindt u losse wastafelonderkasten, die met een bestaande wastafel gecombineerd kunnen worden. Heeft u al een wastafel of laat je een wastafel op maat maken? Koop dan niet zomaar een losse onderkast. De kans is namelijk groot dat die helaas niet zal passen. Let wel op dat wastafelonderkasten model en serie gebonden zijn.

MEUBELS INCLUSIEF WASTAFEL

Badkamermeubels inclusief een wastafel zijn dé blikvangers in uw badkamer! U creëert een rustige en ontspannen sfeer door de opbergruimte die onze meubels u bieden te combineren met een ingebouwde wastafel. Zelfs tijdens de drukke ochtenden. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende afmetingen. Een meubel met een ingebouwde wastafel biedt u de mogelijkheid om uw ruimte slimmer in te delen. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende stijlen en kleuren badkamermeubels. Bij Sanexo vindt u meubels met lades of deuren. Ook bieden wij de mogelijkheid om de onderkast en wastafel zelf combineren. Kies voor meer opbergruimte in uw badkamer waardoor de ik-kan-mijn-borstel-niet-vinden-momenten tot de verleden tijd behoren.

MEUBELS INCLUSIEF SPIEGEL

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Kies voor een combinatie-set. Wij bieden u complete badkamermeubels met bijpassende spiegel met of zonder verlichting! Het enige wat u hoeft te overwegen, zijn de afmetingen, de kleuren en materialen die u wenst en welke stijl in uw badkamer past. Onze badkamermeubels bestaan uit een wastafel met daaronder een kast met deurtjes of een aantal lades gecombineerd met een spiegel of spiegelkast. Zo heeft u alles binnen handbereik. Wel zo handig! Kies voor een efficiënte inrichting van uw badkamer in één aankoop. Onze functionele en prijsbewuste uitvoeringen bieden u een comfortabele badkamer.

KOLOMKASTEN

Bij het samenstellen van uw badkamer houdt u met veel zaken rekening. Wat voor soort badkamermeubel zou ik willen? Een enkele of dubbele wastafel? Welke stijlen en kleuren? Hoeveel opbergruimte heb ik nodig? Sanexo helpt u door het bieden van een groot assortiment zodat elke wens die u heeft, beantwoord wordt. Zo ook hoe u meer opbergruimte kunt creëren in uw badkamer. Soms is een badkamermeubel namelijk niet voldoende om al uw verzorgingspullen in op te bergen. Wij bieden u bijpassende kolomkasten, zodat u de opgeruimde en sfeer in uw badkamer kunt behouden. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een kast kiezen afgestemd op uw wensen betreft kleuren, materialen en stijlen.

TOEBEHOREN

Een ontspannen en rustige sfeer is de wens van de meerderheid van onze klanten. Daar houden wij bij het selecteren van ons assortiment rekening mee. Onze badkamermeubels bieden u voldoende opbergruimte, waardoor u die gewenste ontspannen en rustige sfeer creëert. Om de rust te behouden, is het aan te raden om uw lades en planken te ordenen. Onze verdeelsets helpen u daarbij. Door de handige vakken kunt u uw spullen overzichtelijk ordenen en maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw kasten. Zo weet u altijd waar u uw spullen kunt vinden.
Wilt u van uw badkamermeubel een eyecatcher maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een onderkastverlichting. U geeft uw badkamer met een simpele toevoeging een moderne, strakke en luxe uitstraling.

ADVIES

Het gebruik van schurende middelen en toebehoren, zoals schuurmiddel, schuursponzen en microvezeldoeken, bijtende, chloorhoudende, azijnhoudende en andere zure en agressieve middelen is ook bij natuurstenen oppervlakken, onderkasten en overige onderdelen af te raden, omdat deze de oppervlakken kunnen aantasten en krassen, doffe plekken, verkleuringen en andere beschadigingen kunnen veroorzaken.

Heeft u vragen over welke middelen en producten u wel of niet kunt gebruiken, hoe u eventuele oppervlakteschade kunt voorkomen of herstellen of heeft u andere vragen met betrekking tot het reinigen of onderhouden van uw aankoop? Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.