Onderhoudsadvies

Omdat Sanexo producten verkoopt, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit vergt het onderhouden en reinigen ervan u weinig tijd en moeite. U vindt hier advies en tips hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op de duurzaamheid van uw aankoop en waarmee u het in topconditie kunt houden, zodat u nog heel lang zonder problemen van uw prachtige badkamer kunt genieten. Uw badkamer bestaat meestal uit veel verschillende materialen. Onze ervaring is dat er dan ook verschillende schoonmaakmiddelen nodig zijn om deze materialen schoon te houden.

Op deze pagina vindt u voor al onze productcategorieën advies en tips die ingaan op de reiniging en het onderhoud van onze producten, van douches tot badkamermeubels.

 

TIP
Als u zuinig omgaat met natuurlijke schoonmaakmiddelen, zult u nog heel lang van uw prachtige badkamer kunnen genieten. Pas dus op met de snelle chemische middelen. Ook allesreinigers ruiken heerlijk maar maken eerder uw vloer, sanitair en spiegels vetter in plaats van schoner. Staalfix is een uiterst effectief middel ter voorkoming van kalk op glas, chroom, kunststof en keramiek. Met een klein beetje van dit product op een zachte doek poetst u vrijwel alle vlekken weg. (Niet gebruiken bij RVS en natuursteen).

Heeft u vragen over welke middelen en producten u wel of niet kunt gebruiken, hoe u eventuele oppervlakteschade kunt voorkomen of herstellen of heeft u andere vragen met betrekking tot het reinigen of onderhouden van uw aankoop? Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.