Kranen

Kranen

De juiste kraan is bepalend voor de uitstraling van uw badkamer, douche of toilet. Laat u inspireren door onze kranen. Ons assortiment bestaat uit een gevarieerd en geselecteerd aanbod. Naast badkamerkranen, bieden wij ook keuken, bidet- en fonteinkranen aan. De vele stijlen kranen in ons assortiment maken ons aanbod compleet.
Bij het kopen van kranen adviseren wij u om rekening te houden met de vorm, kleur en type kraan. U kunt kiezen uit op- of inbouwkranen. Daarbij is het ook te adviseren om te bedenken of u een meng of thermostaat kraan wilt kopen. Om optimaal te genieten onder de douche hebben wij verschillende soorten douchesets opgenomen in ons aanbod. Bij Sanexo vindt u diverse soorten regendouches met alle toebehoren.

WASTAFELKRANEN

Bent u op zoek naar een wastafelkraan? Dan bent u bij Sanexo aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u op kwaliteit geselecteerde wastafelkranen. U kunt kiezen uit verschillende soorten kranen. Uw keuze hangt uiteraard ook af van uw wastafel. Heeft u een inbouw wastafelkraan nodig of juist een opbouw wastafelkraan? Bij inbouw wordt het menggedeelte in de muur geplaatst, terwijl de opbouw wastafelkraan direct op de wastafel of badkamermeubel wordt geïnstalleerd. Het is een keuze die u maakt en wij leveren op ons beurt een geschikte wastafelkraan. Bij Sanexo vindt u hoge, half hoge en lage opbouwkranen en tevens heeft u een keuze uit verschillende thermostaatkranen.

BADKRANEN

Een heerlijk warm bad. Dat helpt om lekker te ontspannen. Dan is het wel belangrijk dat het bad binnen een mum van tijd op de juiste temperatuur is. De meest gekozen badkranen beschikken over een thermostaat. Dat heeft namelijk meerdere voordelen. Het is veilig en het is waterbesparend omdat u niet hoeft te spelen met de koude en warme kraan. U kunt uiteraard ook kiezen voor een mengkraan. Naast de thermostatische kranen en mengkranen hebben wij in ons assortiment een aantal geselecteerde modellen badkranen opgenomen. U kunt kiezen uit een badkraan wat ingebouwd wordt in de muur of u kunt kiezen voor een kraan met een klassieke uitstraling namelijk eentje die u op uw bad installeert. Ook hebben wij vrijstaande badkranen mocht u een mooie vrijstaande bad hebben in uw badkamer. Kijk gerust rond en kies een badkraan wat bij uw badkamerdesign past.

KEUKENKRANEN

De kraan kan een blikvanger zijn in uw keuken. Het is ook het meest gebruik onderdeel en is het dus belangrijk om een keukenkraan te kopen van goede kwaliteit. Het hoeft niet altijd veel te kosten, maar het is ook belangrijk om er niet op te bezuinigen. In dit geval kan goedkoop, duurkoop zijn. Door het vele gebruik kan er namelijk slijtage of lekkage ontstaan. Kies dus altijd voor kwaliteit. In ons assortiment hebben wij diverse keukenmengkranen opgenomen. De hoogte van uw kraan kan bepalend zijn. Kijk altijd eerst naar de diepte van uw gootsteen. Wast u regelmatig pannen? Dan bevelen wij een kraan aan met een hoge uitloop. Indien dit niet belangrijk is, kunt u ook voor een lagere uitloop kiezen. De laatste optie voorkomt het spetteren. Verder kunt u kiezen uit een keukenmengkraan met een of twee hendels. Een kraan met twee hendels past in een traditionele stijl. Een kraan met één hendel is op zijn beurt weer praktischer, omdat u met één beweging de kraan open en dicht kunt doen, terwijl u in uw andere hand bijvoorbeeld een pan vasthoudt. Verder kunt u ook gemakkelijk de temperatuur en de druk van uw water sneller instellen. Op Sanexo vindt u zeker een keukenmengkraan die past bij uw wensen.

DOUCHEKRANEN

Een mooie en functionele douchekraan is de final touch bij het designen van uw doucheruimte. Daarnaast is het pas echt genieten als u een douchekraan heeft met een ingebouwde thermostaat. Het grootste voordeel van deze kraan is het comfort. U stelt éénmalig het gewenste temperatuur in. Bij het opendraaien van de kraan wordt bij iedere douchebeurt de juiste aangename en behaaglijke temperatuur geleverd. Sanexo biedt ook mooie mengkranen aan in diverse varianten.
Onze assortiment kranen bestaan uit in- en opbouw douchekranen. Bij inbouwkranen is het menggedeelte in de muur verwerkt, terwijl opbouw douchekranen direct op de muurplaat worden geplaatst. Het model en type douchekraan is een individuele keuze.

DOUCHESETS

Een doucheset bestaat uit een set van douche-elementen die bij elkaar horen. U hoeft dus niet alle onderdelen los te kopen. Een doucheset vormt de kern van uw douche en bestaat uit een douchekraan, een douchestang en de hoofd- en/of handdouche. U bent er altijd zeker van dat de onderdelen bij elkaar passen. Het enige wat u hoeft te doen, is een stijl te kiezen die past in uw badkamer. Wij maken het u graag makkelijk om online en in de showroom voordelige douchesets van hoogwaardige kwaliteit te kopen.
Een doucheset is steeds vaker voorzien van een thermostaat. Wij adviseren u om goed te kijken naar douchesets met thermostatische kranen. Met deze kranen kunt u gemakkelijk het gewenste temperatuur instellen. Bij het opendraaien van de kraan wordt dan bij iedere douchebeurt de juiste aangename temperatuur geleverd. U kunt er ook voor kiezen om de temperaturen elke keer zelf aan te passen.

DOUCHEPANELEN

Een douchepaneel geeft een extra luxe uitstraling aan uw badkamer waardoor er een echt wellness gevoel gecreëerd wordt. Een douchepaneel bestaat uit een douchekop waar hoge druk op staat, waardoor u makkelijk uw haren kunt wassen en uitspoelen. De regendouche op zijn beurt is geschikt om u een ontspannen gevoel te geven. Wij bieden u verschillende designs douchepanelen met de daarbij behorende luxe functies. Onze douchepanelen zijn voorzien van alle benodigdheden om de kwaliteit te waarborgen. De douches bestaan uit materialen en rubbertjes om roestvorming te voorkomen. Bij Sanexo vindt u douchepanelen van zowel RVS als Chroom.

FONTEINKRANEN

Het aanbod fonteinkranen is groot. Het is dus niet altijd makkelijk om te kiezen wat in uw kleine kamer past. Daarom hebben wij de populairste modellen opgenomen in ons assortiment. Het zou ons verrassen als u bij Sanexo niet de fonteinkraan ziet waar u naar op zoek bent. U kunt kiezen uit grote, kleine, ronde en vierkante fonteinkranen. Heeft u liever een inbouw- of opbouwkraan? Uw keuze hangt af van het design en de sfeer van uw fontein en uw toilet.

BIDETKRANEN

Op zoek naar een bidetkraan voor uw bidet? Wij bieden een aantal bidetkranen van verschillende merken en stijlen. U heeft keuze uit een vaste bidetkraan of een bidet-handdouche set. Onze bidetkranen hebben een universele aansluiting. We hebben ook een aantal bidetkranen met handouche & slang in het assortiment. Hiermee kunt u de kraan los pakken en door middel van een knijpdouche de waterstraal zelf bepalen. Op deze manier kunt u bij een standaard wandcloset een extra handdouche creëren en heeft u geen extra bidet nodig!

TOEBEHOREN

Bij Sanexo kunt u onderdelen vinden die u nodig heeft om een kraan te monteren. Het aanbod loopt uiteen van interne onderdelen, basiselementen, koppelingen, regendouches, doucheslangen en nog veel meer. Wel zo handig om bij uw aankopen ook alle benodigdheden aan te schaffen mocht u die nog in uw bezit hebben.