Alle verschillende kranen

Alle verschillende kranen

Wachten...

kranenIn deze blog laten we je het verschil zien tussen de verschillende kranen die wij bij Sanexo hebben. Door ons grote aanbod kan het makkelijk zijn dat je even het overzicht verliest. Dit is geen probleem, wij helpen je hierbij graag!

Als eerste maken we onderscheid in badkamerkranen en keukenkranen. Onder badkamerkranen verstaan we alle verschillende kranen die je nodig hebt in een badkamer. Bij de keukenkranen is dit beknopter, daar heb vaak maar een kraan nodig bij de wasbak. Deze heet dan eigenlijk ook altijd een keukenkraan. Wel heb je hierin verschillende types natuurlijk, maar hier gaan we later verder op in.

We beginnen met de verschillende badkamerkranen. Als eerste heb je natuurlijk een douchekraan of een badkraan nodig, dit is afhankelijk van de keuze voor een douche, bad of beide binnen jouw badkamer. Voor de douchkraan hebben wij gemakkelijke douchesets. Deze douchesets hebben alles wat je nodig hebt voor jouw douche in een. Een doucheset bestaat namelijk uit een glijstang die je aan de muur bevestigd en een losse douchekop. Hierdoor kun je de douchekop ook als handdouche gebruiken. Je hoeft natuurlijk niet voor een doucheset te kiezen, je kan ook gaan voor een regendouche of een andere douchekop.

Bij het kiezen van een badkraan heb je de keuze voor een losse vrijstaande badkraan of een badkraan die je aan de muur bevestigd. Bij de badkraan aan de muur heb je nog het verschil in inbouw badkranen en opbouw badkranen.

Een andere belangrijke kraan in de badkamer is de wastafelkraan. Wastafelkranen zijn de kranen die je dagelijks gebruikt, een goede keuze hierin is de belangrijk. Je hebt wastafelkranen in opbouw of inbouw varianten. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog allerlei keuzes in kleur, vorm en maat.

De keuze van een keukenkraan is over het algemeen het makkelijkste. Zo heb je keukenkranen met een vast uiteinde en keukenkranen met een flexibel uiteinde zodat je gemakkelijk servies ermee kunt afspoelen. Daarnaast heb je natuurlijk bij een keukenkraan ook de keuze uit verschillende kleuren, zoals matzwart, goud, chroom, rvs of wit. Of juist weer een combinatie van kleuren, bijvoorbeeld een keukenkraan met chroom en zwart.

Kom je er op de website niet aan uit? Dan geven onze collega’s jou graag een passend advies!