De 3 populairste badkamermeubels

De 3 populairste badkamermeubels van dit moment

Wachten...

Ben jij op zoek naar een nieuw badkamermeubel, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of weet je niet waar je badkamermeubels moet kopen? Lees dan verder in onze blog. Hierin gaat we jou namelijk vertellen wat de 3 populairste badkamermeubels van dit moment zijn.

We beginnen met de serie Bonero badkamermeubels. Dit zijn badkamermeubels met een stoere en trendy uitstraling. Hierbij is er een model met een witte wasbak en een model met een zwarte wasbak. Het model is verkrijgbaar in de maten 65 cm, 85 cm, 100 cm en 120 cm.

Als tweede in het lijstje komt de serie Vinero badkamermeubels. Dit is een klassiek badkamermeubel, maar wel een met een trendy mat zwarte kleur. Bij dit model kun je kiezen tussen een witte wastafel of een zwarte wastafel. Ga voor de zwarte wastafel als je een mooi geheel wilt creëren. Wil je een speelser effect? Dan kun je het beste kiezen voor de witte wastafel. Dit badkamermeubel is beschikbaar in de maten 65 cm, 85 cm, 100 cm en 120 cm.

De laatste populaire badkamermeubels zijn de badkamermeubels van de serie Amici. Dit badkamermeubel heeft een onderkast dat los staat van de wasbak bak. Hierdoor krijgt jouw badkamer een unieke uitstraling. Dit model is beschikbaar in het mat zwart en in het mat wit. Daarnaast is hij beschikbaar in de volgende maten: 100 cm, 120 cm en 140 cm. Dit badkamermeubel is dus ook perfect voor badkamers die wat groter zijn.

Kortom, wij hebben voor iedereen wat wils! Kom je er online niet aan uit? Bezoek dan onze showroom of vraag onze medewerkers om hulp. Wij helpen je graag! De beste badkamermeubels aanbieding vind je bij Sanexo!