Toiletten

Toiletten: van budget tot design

Van budget tot design. Een toilet of wc is een belangrijk onderdeel van het sanitair om bij stil te staan en een weloverwegen keuze in te maken. Een toilet kopen kan best lastig zijn. Het is belangrijk dat het er mooi uitziet, maar ook dat het comfortabel zit; er wordt immers meerdere malen per dag gebruik van gemaakt. Sanexo biedt u een keuze uit een ruime assortiment toiletten, waarbij rekening is gehouden met elke wens. Koop een toilet dat is voorzien van alle door u gewilde gemakken.

Advies over Toiletten

TOILETTEN RANDLOOS

Vindt u de hygiëne en het onderhoudsgemak van uw toilet belangrijk? Kijkt u dan eens naar ons assortiment randloze toiletten. De unieke spoeltechniek van randloze toiletten maakt het reinigen van de binnenzijde van uw toilet eenvoudig. Doordat er geen spoelrand aanwezig is, is de kans op vervuiling en ophoping van bacteriën klein. Elke randloos toilet is uitgerust met een spatvrije waterloop. Dit zorgt ervoor dat na elk gebruik de gehele toilet gespoeld wordt. Hierdoor vermindert u het gebruik van uw reinigingsmiddelen wat bijdraagt aan het niet extra belasten van onze milieu. Daarnaast bieden onze randloze toiletten een strak en modern design door de randloze vormgeving.

TOILETTEN HANGEND

Het wandcloset of hangtoilet is steeds vaker terug te zien in toiletruimtes. Dit komt door de veelvoudige voordelen die het met zich meebrengt. Het hangtoilet zweeft boven de grond wat het eenvoudiger maakt om de ruimte eronder schoon te maken. De viezigheid krijgt immers geen kans om zich op te hopen tussen de voegen aan de onderkant, zoals dit bij een staand toilet wel kan gebeuren. Tevens wordt het inbouwreservoir ingebouwd in de muur erachter, wat voor een nette strakke afwerking zorgt. Bij Sanexo vindt u een voordelig en uitgebreid assortiment hangtoiletten. U kunt kiezen uit zowel moderne als klassieke modellen.

TOILETBRILLEN

Een toiletbril is een onmisbare accessoire in uw toilet of badkamer. Het is niet het eerste waar men aan denkt bij het inrichten van de badkamer. Toch is het een bepalend onderdeel van de sfeer in uw ruimte. Kiest u voor een klassieke ronde of een opvallende vierkanten design? Daarnaast is het goed om te kijken of de toiletbril aansluit op uw toilet. Sommige toiletten zijn universeel, anderen weer gebonden aan de vorm van het toiletpot.
Vindt u het vervelend als uw toiletbril herrie maakt wanneer u deze sluit? Dan is een model met softclose de oplossing. Het softclose mechanisme zorgt voor een zachte sluiting van uw bril en vermindert daarmee het geluidsoverlast. Kijkt u rustig in ons assortiment naar de mogelijkheden.

BEDIENINGSPANELEN

Bedieningspanelen zijn in eerste instantie vooral praktisch en functioneel. Maar het draagt degelijk ook bij aan de uitstraling van uw badkamer en toilet. Het geeft uw ruimte een strakke en moderne uitstraling en maakt het schoonhouden makkelijker. In ons assortiment vindt u verschillende soorten typen bedieningspanelen. Dat kan het aardig moeilijk maken om te kiezen welke het beste aansluit op uw toilet en badkamer. Wij kijken met u naar de verschillende typen bedieningspanen die u kunt aansluiten op het merk van uw inbouwreservoir. Dat is belangrijk. Ook moet u precies weten welk bedieningspaneel u kunt gebruiken voor een urinoir en welke bestemd is voor uw toilet.

TOILETTEN STAAND

TOILETFONTEINEN

INBOUWRESERVOIRS

TOILETBRILLEN

TOILETSETS

TOEBEHOREN