Installatie inloopdouche

Installatie inloopdouche

Wachten...

installie inloopdouche

Wil jij dat jouw badkamer er zo ruim mogelijk uitziet? Maak gebruik van een inloopdouche in plaats van een “normale” douchecabine! Het ziet er niet alleen erg stijlvol uit, maar ook geeft een inloopdouche het idee dat jouw badkamer optisch veel groter is. Een ander bijkomend voordeel is dat het schoonmaken van een inloopdouche veel makkelijker gaat. Als resultaat dat deze er ook langer mooi uit blijft zien.

Niet alleen het onderhoud van dit soort douches is erg makkelijk. Het plaatsen is zo gedaan, en dat kun jij helemaal alleen, er is daar geen professionele monteur voor nodig.

Staat de douchebak er al? Het volgende wat je moet doen is het monteren van het (chroom of mat zwart?) muurprofiel. Hier komt dan de douchewand in te staan.

installatie inloopdouche

Wanneer het profiel gemonteerd is, kun je aan een andere wand beginnen (in het geval dat jij voor twee wanden hebt gekozen).

Als ook de rubberen onderdelen aan de douchewand zijn aangebracht, is de wand klaar om te plaatsen. Deze moet alleen nog vastgezet worden door middel van een stabilisatiestang.

Jij kunt ook voor een inloopdouche zonder een muurprofiel kiezen. In dat geval wordt de glazen wand alleen aan de bovenkant vastgehouden door een stabilisatiestang (of twee voor extra stabiliteit) en staat de wand los van de muur. Dan blijft jouw inloopdouche aan de beide kanten open.

En kijk, zo staat de inloopdouche al. Weinig moeite voor zo een geweldige douche!