Alle extra’s van de stoomcabine

Alle extra’s van de stoomcabine

Wachten...

Een stoomcabine is natuurlijk heerlijk om te gebruiken waar die voor bedoeld is: stomen. Maar dat is niet alles wat deze cabine kan. Er zitten veel extra’s in verwerkt die zorgen dat jouw wellness moment  als nog prettiger ervaren kan worden. En nog belangrijker: een gunstig effect op jouw gezondheid kunnen hebben.

Infrarood

Zoals de naam van de infrarood stoomcabine al zegt, zitten in de stoomcabines ook infraroodstralers. Deze stralen zorgen voor een aangename temperatuur maar kunnen ook wat voor jouw fysieke vorm betekenen. Infraroodstralen hebben namelijk een bewezen positieve invloed op de spier- en gewrichtspijn. Pijnlijke gewrichten of verzuurde spieren? Een stoomsessie kan de pijn verlichten, maak gebruik van de mogelijkheden die jouw stoomcabine biedt! Maar let op: ben je zwanger, dan kun je de infrarood functie beter uit laten staan. Jouw lichaam wordt door de stralen diep van binnen opgewarmd,  deze verhoogde temperaturen zijn niet goed voor de baby.

Tijd/temperatuur

Het spreekt misschien voor zich maar via het bedieningspaneel kun je de gewenste tijd en temperatuur van uw stoomsessie makkelijk instellen. Dit voorkomt dat je veel te lang wegdroomt in deze cabine:) Jij moet sowieso de aanbevolen tijd niet overschrijden. Afhankelijk van het type stralers mag je ontspannen van 15 tot ongeveer 40 minuten.

Kleuren

De verlichting in de infraroodcabine kan ook aangepast worden. Er is keuze uit de kleuren: wit, rood, groen en blauw. Kleurentherapie om jouw chakra’s in balans te brengen?

Radio en bluetooth

Om even net wat lekkerder in de relaxmodus te komen is de stoomcabine nog voorzien van radio en bluetooth. Dankzij deze functie is er de mogelijkheid muziek naar keuze af te spelen. Zonder al teveel moeite wordt jij zo verbonden met jouw telefoon om de favoriete podcast af te spelen.

Douche met massagejets

Naast de stoom en infrarood functie kun je in de cabine natuurlijk ook douchen. Geniet van een heerlijk douchemoment met de stortdouche en massage/hydrojets terwijl jouw favoriete muziek uit de ingebouwde speaker stroomt.

Wel een aandachtspuntje: na gebruik van infraroodcabine wordt er aangeraden geen koude douche te nemen omdat het lichaam dan een te groot verschil in de temperaturen ondergaat.

Dit zijn de fijnste/belangrijkste opties van de infrarood-stoomcabine. Snel weer even relaxen?