5 keer spiegel inspiratie

5 keer spiegel inspiratie

Wachten...

Een badkamerspiegel is een essentieel onderdeel in de badkamer. Het is daarom ook erg belangrijk dat je hierin een goede keuze maakt! Deze keuze is vaak lastig en daarom proberen wij jou door middel van deze blog jou daarbij een handje te helpen.

Om te beginnen hebben we 3 verschillende categorieën in spiegels: er zijn spiegels met verlichting, spiegels zonder verlichting en spiegelkasten. Daarnaast is er ook nog keuze in de vorm van de spiegel, bijvoorbeeld een ronde, een vierkante, een rechthoekige, een organische of ovale spiegel.

Hieronder staan 5 spiegels uit ons assortiment als inspiratie voor jouw nieuwe badkamer.

Spiegel 1: Daylight Rond Zwart

De eerste spiegel is de daylight spiegel. Dit is een zwarte spiegel met een stoere band eraan. Dit geeft een net een speelser effect aan jouw badkamer. Daarnaast is hij ook makkelijk op te hangen. Deze spiegel is ook verkrijgbaar met verlichting. De spiegel is verkrijgbaar in de maten 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Spiegel 2: Summerlight Vierkant Zwart

De tweede spiegel is de summerlight spiegel. Dit is vierkante spiegel met verlichting. Deze spiegel heeft een zwarte rand, maar we hebben hem ook in een variant zonder zwarte rand. Door de verlichting in de spiegel heb je een goede combinatie tussen praktisch licht en sfeervolle verlichting in de badkamer. Deze spiegel is verkrijgbaar in de volgende maten 60x60 cm, 80x60 cm, 100x60 cm en 120x60 cm.

Spiegel 3: Sunlight Rond Zwart

De derde spiegel in dit rijtje is de sunlight. Dit is een ronde spiegel waarbij de verlichting aan de achterkant van de spiegel is geplaatst. Hierdoor ontstaat een heel mooi en chique effect in jouw badkamer. De spiegel heeft een zwarte rand, maar is ook verkrijgbaar zonder zwarte rand. De spiegel is verkrijgbaar in de volgende maten 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm.

Spiegel 4: Daylight Rond Zwart

De vierde spiegel is een ovale spiegel. Dit is deze spiegel als de daylight rond, de eerste in dit lijstje maar dan zonder band. Deze spiegel heeft een zwarte rand en is ook verkrijgbaar in een variant met verlichting. Naast dat deze spiegel erg mooi is in een badkamer, kan hij ook goed in andere ruimtes. Doordat er geen verlichting in zit kan hij ook heel mooi staan in de slaapkamer! De afmeting van deze spiegel is 60x100 cm.

Spiegel 5: Spiegelkast Specnero

De laatste spiegel in dit rijtje is een spiegelkast. De kast van de spiegel heeft een mooie zwarte kleur en bovenaan in de spiegel zit verlichting. Een spiegelkast zorgt ervoor dat jouw badkamer netjes en opgeruimd blijft. De spiegelkast is verkrijgbaar in de volgende maten 65 cm, 85 cm, 100 cm en 120 cm. Ook is er nog een witte variant van deze spiegelkast, dat is de Speciano.

Hopelijk heeft deze blog jou een beetje geholpen met het maken van de juiste keuze voor jouw spiegel in de badkamer! Heb je nog vragen? Vraag dan gerust een van onze specialisten om hulp!