Mat zwart in de badkamer

Mat zwart in de badkamer

Wachten...

De badkamer trend van de laatste jaren is toch wel alles wat met mat zwart heeft te maken. Bijna alle producten die in de badkamer te vinden zijn kunnen in het mat zwart uitgekozen worden. Denk aan kranen, douchebakken, spiegelkasten, toiletten etc. Maar wat doet de kleur mat zwart voor de uitstraling van jouw badkamer?

De mat zwarte kleur zorgt voor een wat robuustere uitstraling, de badkamer krijgt dan gelijk een industrieel tintje. Buiten de uitstraling die het met zich meebrengt geeft het ook rust in de badkamer. Het is dus de ideale combinatie van een rustige en tegelijkertijd stoere badkamer. Ook geeft het een luxe touch dankzij de matte kleur.

Mat zwart past ook vrijwel in elke badkamer, het is een kleur die makkelijk combineert met elke andere tint. Mat zwart zorgt zowel voor diepte als ruimte in de badkamer en creëert het gevoel dat een grotere badkamer er minder “leeg” uitziet. In combinatie met lichte muren kan de mat zwarte kleur zorgen dat de badkamer niet “verblindend” licht is. Zo wordt er de perfecte balans tussen licht en donker gevormd.