Wisa

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren zij vandaag de dag een compleet assortiment met spoelsystemen en toebehoren, keramiek en toiletzittingen. Bovendien hebben ze een ruime keuze aan wellness producten aan ons programma toegevoegd. Wisa is een gevestigde naam in de Nederlandse sanitairmarkt vooral bekend van haar toiletsystemen. Tegenwoordig levert Wisa samen met haar dochtermerk Wavedesign een breed assortiment aan kwaliteitsproducten. Niet alleen inbouwreservoirs met prachtige bedieningspanelen, maar ook badmeubels, baden, whirlpools, douchebakken en keramisch sanitair.

Het Wisa inbouwreservoir
Is een van de smalste kwaliteitsinbouwreservoirs in de markt. Zeker in een wat kleine badkamer kan dit ruimte besparen. Daarnaast heeft Wisa ook een speciaal verlaagd reservoir en een speciaal ondiep reservoir. Dit ondiepe reservoir kan handig zijn een een klein toilet, de 7-8cm besparing kan net dat beetje beenruimte geven dat u nog nodig had. Persoonlijk zijn wij erg fan van de bedieningspanelen van Wisa. Wisa heeft een breed assortiment aan aluminium bedieningspanelen waaronder een RVS-look en een matzwarte uitvoering. Wisa speelt daarnaast in op de laatste technologie met een bedieningspaneel die kan worden gecombineerd met een app voor op uw telefoon. Handig als u bijvoorbeeld het toilet wilt doorspoelen op vakantie.

Wavedesign
In 2017 heeft Wisa met haar merk Wavedesign de stap gezet naar badmeubelen, een assortiment in meerdere stijlen en meerdere kleuren. In onze showroom zijn meerdere badmeublen van Wisa bekijken. Wavedesign biedt naast badmeubelen ook aantrekkelijk geprijsde whirlpools en baden aan. Waaronder het vrijstaande Jenna bad met een pianolak zwarte buitenkant. (te zien in onze showroom). Het unieke design maakt dit bad een echte eye-catcher.