Radiatoren

Radiatoren

Vindt u het ook zo onaangenaam als het koud is in de badkamer wanneer u uit de douche stapt? Doet uw radiator niet wat het hoort te doen? Ons aanbod bestaat uit moderne, functionele en energiebesparende radiatoren die u helpen om een warme uitnodigende droombadkamer te creëren. Met onze prachtige sierradiatoren geniet u van een mooi design en een warme handdoek. Een aangename badkamer is belangrijk. Bij Sanexo vindt u de populaire en hoogwaardige modellen tegen betaalbare prijzen.

Advies over radiatoren

DESIGNRADIATOREN

Als u voor een designradiator kiest, kiest u voor zowel warmtecapaciteit als voor een fraaie vormgeving van uw badkamer. Met een designradiator creëert u veel mogelijkheden om uw ruimte te verwarmen en tegelijkertijd speelt u met de lijnen die uw badkamer accentueren. Veel huishoudens hebben inmiddels een strakke designradiator. Dit model beschikt vaak over horizontale rangen. Een uiterst geschikt model om uw handdoeken voor het douchen of baden op te warmen. Wij leveren radiatoren in het wit, aluminium, antraciet en zwart. In ons assortiment vindt u overigens ook verticale radiatoren. Door de verscheidenheid aan uitvoeringen, kleuren en modellen zijn de designradiatoren geschikt voor elk vertrek van uw woning. Wij leveren alleen radiatoren van hoogwaardige kwaliteit waardoor we ook een stuk duurzaamheid kunnen garanderen. U kunt dus voor een lange periode genieten van de voordelen van uw designradiator naar keuze.

AANSLUITSET RADIATOREN

TOEBEHOREN

ADVIES

Heeft u deskundig hulp of advies nodig bij het kiezen van uw designradiator? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onze klantenservice of door een bericht te sturen via onze Chat. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.