Radiatoren

Radiatoren

Een radiator is een belangrijke warmtebron in uw badkamer. De radiatoren van Sanexo bieden naast functionaliteit ook de finishing touch voor uw badkamer. Met een designradiator van Sanexo creëert u veel mogelijkheden om uw ruimte te verwarmen en tegelijkertijd speelt u met de lijnen die uw badkamer accentueren. Wij leveren alleen radiatoren van hoogwaardige kwaliteit waardoor wij ook een stuk duurzaamheid kunnen garanderen. U kunt dus voor een lange periode genieten van de voordelen van uw designradiator naar keuze.

Advies

Hoe kiest u de juiste radiator

- De ruimte die er is: dit bepaalt namelijk de keuze van het soort radiator. Denk hierbij aan een designradiator of een paneelradiator.

- De grootte van de ruimte: het aantal kubieke meters is van belang om de juiste warmteopbrengst te bepalen, zodat u een prettige temperatuurbeleving krijgt.

- De locatie: is er voldoende ruimte om de radiator te monteren?

Bereken de warmteafgifte

U kunt zelf de warmteafgifte berekenen door een simpele rekenformule: lxbxh x Watt per m3. Let op: het is een grove schatting. Het blijft afhankelijk van de isolatie in uw huis en wat voor soort huis (een hoekhuis, een tussenwoning of vrijstaand huis) u heeft.

Rekenvoorbeeld

Voor een badkamer van 1,7 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog is het benodigde vermogen: 1,7 x 2,5 x 2,5 = 10,625 m3 x 93 Watt per m3 = 988 Watt. In deze badkamer is voor een temperatuur van 24ºC dus minimaal een radiator nodig met een capaciteit van 988 Watt.

Designradiatoren

Als u voor een designradiator kiest, kiest u voor zowel warmtecapaciteit als voor een fraaie vormgeving van uw badkamer. Met een designradiator creëert u veel mogelijkheden om uw ruimte te verwarmen en tegelijkertijd speelt u met de lijnen die uw badkamer accentueren. Veel huishoudens hebben inmiddels een strakke designradiator. Dit model beschikt vaak over horizontale rangen. Een uiterst geschikt model om uw handdoeken voor het douchen of baden op te warmen. Wij leveren radiatoren in het wit, aluminium, antraciet en zwart. In ons assortiment vindt u overigens ook verticale radiatoren. Door de verscheidenheid aan uitvoeringen, kleuren en modellen zijn de designradiatoren geschikt voor elk vertrek van uw woning. Wij leveren alleen radiatoren van hoogwaardige kwaliteit waardoor we ook een stuk duurzaamheid kunnen garanderen. U kunt dus voor een lange periode genieten van de voordelen van uw designradiator naar keuze.

Aansluitset radiatoren

Toebehoren

Heeft u deskundig hulp of advies nodig bij het kiezen van uw designradiator? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen naar onze klantenservice of door een bericht te sturen via onze Chat. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.