Radiatoren

Radiatoren

Een radiator is een belangrijke warmtebron in uw badkamer. De radiatoren van Sanexo bieden naast warmte ook de finishing touch voor uw badkamer. De grootte van de ruimte is van belang om de juiste warmteopbrengst te bepalen voor een prettige temperatuur beleving.

Met de radiatoren van Sanexo creëert u veel mogelijkheden om uw ruimte te verwarmen en tegelijkertijd speelt u met de lijnen die uw badkamer accentueren. Wij leveren alleen radiatoren van hoogwaardige kwaliteit waardoor wij ook een stuk duurzaamheid kunnen garanderen. U kunt dus voor een lange periode genieten van de voordelen van uw designradiator naar keuze.

Designradiatoren

Aansluitset Radiatoren

Toebehoren

Bereken de warmteafgifte om de juiste radiator te kiezen

U kunt zelf de warmteafgifte berekenen door een simpele rekenformule:

LxBxH x Watt per m3. Let op: het is een grove schatting. Het blijft afhankelijk van de isolatie in uw huis en wat voor soort huis (een hoekhuis, een tussenwoning of vrijstaand huis) u heeft.

Ruimte

Temperatuur

Watt per m3

Toilet

18 ºC

70 W

Hal

18 ºC

70 W

Slaapkamer

18 ºC

70 W

Keuken

20 ºC

77 W

Woonkamer

22 ºC

85 W

Badkamer

24 ºC

93 W

Rekenvoorbeeld:

Voor een badkamer van 1,7 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog is het benodigde vermogen: 1,7 x 2,5 x 2,5 = 10,625 m3 x 93 Watt per m3 = 988 Watt. In deze badkamer is voor een temperatuur van 24ºC dus minimaal een radiator nodig met een capaciteit van 988 Watt.

Heeft u deskundig hulp of advies nodig bij het kiezen van uw designradiator? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen naar onze klantenservice of door een bericht te sturen via onze Chat. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.