Ons assortiment

Ruim assortiment
Dankzij het ruimte assortiment vist u bij Sanexo zelden achter het net. Wij bieden een zeer ruim assortiment dat bestaat uit de bekende A-merken en een door Sanexo samengestelde voorraad, bestaand uit een scala aan populaire artikelen. Met een divers en breed assortiment bent u ervan verzekerd dat u altijd vindt wat u zoekt.

Shoppen bij Sanexo
Online shoppen op sanexo.nl biedt u veel voordelen. Shop online gemakkelijk mooie en betaalbare artikelen vanuit huis op het moment dat het u uitkomt, zodat u de deur niet uit hoeft om te winkelen. Sanexo levert uw bestelling aan huis, geeft u geruime bedenktijd en biedt u verschillende betaalmogelijkheden aan, zelfs gespreid uw artikel in termijnen betalen behoort tot de mogelijkheden. Ook kijken wij ernaar uit om u in oktober te mogen verwelkomen in onze Showroom te Wernhout.

Voor een ieder wat wils
Ons doel is om u te ontzorgen tijdens uw renovatie of u te helpen bij het kiezen van sanitair wat bij uw wensen past. Dat begint met het aanbieden van een compleet assortiment, zodat u altijd het sanitair product vindt waarnaar u op zoekt bent. In onze webshop vindt u de bekende A-merken tegen de laagste prijzen met eerlijke voorwaarden, maar ook budget merken met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Een aangename plek om lekker te badderen of te douchen, waarom? Omdat u het verdient!