Onderhoud Spiegels

Omdat Sanexo producten verkoopt, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit kost het onderhouden en reinigen ervan u weinig tijd en moeite. U vindt hier advies en tips hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op de duurzaamheid van uw aankoop en waarmee u de douchecabine en uw doucheruimte in topconditie kunt houden, zodat u nog jarenlang van uw aankoop optimaal kunt genieten.

Op onze website vindt u ook tips en advies die ingaan op de reiniging en het onderhoud van onze overige producten uit ons assortiment, van spiegels en wastafels tot baden en kranen.

Doucheruimte

Houd er bij het reinigen en onderhouden van uw doucheruimte rekening mee dat onjuist of onzorgvuldig reinigen of onderhouden de dekking van onze garantie kan beperken of uitsluiten. Sommige Reinigingsmiddelen zijn niet geschikt voor gebruik op natuursteen en overige zuurgevoelige oppervlakken, zoals goud en koper.

Glas

Het gebruik van schurende middelen en toebehoren, zoals schuurmiddel, schuursponzen en microvezeldoeken, en bijtende, chloorhoudende, azijnhoudende en andere zure en agressieve middelen is af te raden, omdat deze zowel een eventueel aanwezige NANO-coating als het glasoppervlak zelf kunnen aantasten en krassen, doffe plekken en andere beschadigingen kunnen veroorzaken.

Douchebak

Het gebruik van schurende middelen en toebehoren, zoals schuurmiddel, schuursponzen en microvezeldoeken, en bijtende, chloorhoudende, azijnhoudende en andere zure en agressieve middelen is ook in dit geval af te raden, omdat deze het oppervlak van uw douchebak kunnen aantasten en krassen, doffe plekken en andere beschadigingen kunnen veroorzaken.

Plaats het liefst de douchebak tegen eventuele wandtegels aan. Het aanbrengen van wandtegels na het plaatsen van de douchebak zal het oppervlak van uw douchebak verkleinen, wat het risico met zich meebrengt dat bijbehorende douchewanden en/of -deuren niet meer volledig op het overgebleven oppervlak van de douchebak passen.

Heeft u vragen over welke middelen en producten u wel of niet kunt gebruiken, hoe u eventuele oppervlakteschade kunt voorkomen of herstellen of heeft u andere vragen met betrekking tot het reinigen of onderhouden van uw aankoop? Wij helpen u uiteraard graag op weg.