Onderhoud Badkamermeubel

Omdat Sanexo producten verkoopt, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en uitstekende kwaliteit vergt het onderhouden en reinigen ervan u weinig tijd en moeite. U vindt hier advies en tips hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op de duurzaamheid van uw aankoop en waarmee u de badkamermeubel in topconditie kunt houden, zodat u nog jarenlang van uw aankoop kunt genieten.

Op onze website vindt u ook advies en tips die ingaan op de reiniging en het onderhoud van onze overige producten uit ons assortiment, van wastafels en baden tot kranen en douches.

 

Keramisch, glas- en mineraalmarmeroppervlak

Om zeker te weten dat uw waskom, wasbak of fonteintje van keramiek, glas of mineraalmarmer lekker fris en zo schoon mogelijk blijft, kunt u het best na elk gebruik de gehele binnenkant met schoon koud water naspoelen of met een spons schoonmaken en vervolgens met een zachte droge doek afnemen.

Het gebruik van schurende middelen en toebehoren, zoals schuurmiddel, schuursponzen en microvezeldoeken, en bijtende, chloorhoudende, azijnhoudende en andere zure en agressieve middelen is af te raden, omdat deze het oppervlak kunnen aantasten en krassen, doffe plekken en andere beschadigingen kunnen veroorzaken.

Onderkasten, wastafelbladen en badkamerkasten

Voor een frisse en schone look van de buitenkant van uw onderkast, wastafelblad en/of badkamerkast adviseren wij u om deze dagelijks met een zachte vochtige doek af te nemen.

Het gebruik van schurende middelen en toebehoren, zoals schuurmiddel, schuursponzen en microvezeldoeken, bijtende, chloorhoudende, azijnhoudende en andere zure en agressieve middelen is ook bij natuurstenen oppervlakken, onderkasten en overige onderdelen af te raden, omdat deze de oppervlakken kunnen aantasten en krassen, doffe plekken, verkleuringen en andere beschadigingen kunnen veroorzaken.

 

Heeft u vragen over welke middelen en producten u wel of niet kunt gebruiken, hoe u eventuele oppervlakteschade kunt voorkomen of herstellen of heeft u andere vragen met betrekking tot het reinigen of onderhouden van uw aankoop? Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder.