Baden

Baden in verschillende soorten en afmetingen

Er is toch niks aangenamer dan na een zware dag volledig tot rust te komen in een lekker warm bad? Of als u nog jonge kinderen heeft, hen met een speeltje lekker te laten badderen? De ruimte in de badkamer bepaald voornamelijk de mogelijkheden in uw badkamer. Zo kan een bad van 170cm lang en 60 cm diep meer onderdompelingruimte bieden dan een bad van 180cm lang en 50cm diep.

Een bad in de badkamer is voor velen een belangrijk element. Baden komen in alle soorten en maten voor. Voorheen waren de baden of rechthoekig of betegeld. Voor kleine badkamers zijn er op dit moment ruimtebesparende oplossingen zoals een hoekbad of een combinatie van douche en bad. Tegenwoordig kunt u ook kiezen uit ronde of ovalen baden en de trend op dit moment is een vrijstaand bad. Wij verkopen baden van het materiaal acryl. Acryl is makkelijk schoon te houden, slipvast en houdt het badwater langer warm. Bij Sanexo kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van diverse modellen en kleuren.

Advies over Baden

VRIJSTAANDE BADEN

Om een unieke uitstraling te creëren is een vrijstaand bad een goede keuze. Vaak wordt een vrijstaand bad gekozen als men een bad los van de muur wilt plaatsen. Vrijstaande baden zijn verkrijgbaar met visuele poten of poten die niet direct zichtbaar zijn, óf u kiest voor een vrijstaand bad direct op de grond.

HALF VRIJSTAANDE BADEN

U heeft beperkte ruimte of u wilt tegen één wand het bad plaatsen, dan is een half vrijstaand bad een goede oplossing voor uw badkamer. Bij Sanexo heeft u de keuze uit verschillende half vrijstaande baden om de ultieme badkamer beleving te creëren.

INBOUWBADEN

Inbouwbaden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen waarbij, niet alleen de lengte maar ook de diepte-bodemmaat van belang is. Die bepalen samen hoe ver u onder water zit (de onderdompelingsruimte). U kunt de ombouw van het bad naar uw eigen wensen betegelen. Bij Sanexo kunt u kiezen uit diverse modellen voor de juiste uitstraling van uw badkamer. De badpoten worden standaard meegeleverd.

TOEBEHOREN

Een afvoerplug is noodzakelijk om uw afvoersysteem vrij te houden van vuil, waardoor u ontstoppingen voorkomt. Een plug combineert u met een bijpassende knop. Sanexo biedt verschillende oplossingen in verschillende kleuren voor het afvoeren van het water uit uw bad.