Accessoires

Accessoires

Nadat u alle grote elementen zoals de douche, de wastafel en het toilet heeft uitgekozen, is het tijd voor de kleinere details. Accessoires zorgen immers voor het persoonlijke tintje in het design en de sfeer en maken de look in uw badkamer helemaal af. Ze voorzien u van alle gemakken en zijn daarom ook praktisch onmisbaar. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder chroom, RVS-look, zwart, wit of roestvrij staal.
Vergeet daarom niet uw badkamer compleet te maken met de toilet- , badkamer- en douche accessoires van Sanexo.

Badkamer Accessoires

Toilet Accessoires

Accessoiresset

Overige Accessories

Advies accessoires

 

BADKAMER ACCESSOIRES

Ophangrek
Wilt u in de douche makkelijk bij uw shampoo of uw douchegel? In dat geval kunt u eenvoudig een ophangrek in uw douche of badkamer plaatsen. Het water blijft hier niet op staan, waardoor kalkvorming voorkomen wordt en uw rek langer mooi blijft. Een leuke bijkomstigheid is dat het ook scheelt in de schoonmaakwerkzaamheden.
U heeft de keuze uit verschillende modellen waaronder een hoekmodel voor een praktische uitvoering die weinig ruimte inneemt. Of heeft u toch liever een moderne uitstraling met een planchet? Bij Sanexo heeft u de keuze uit diverse modellen.

Badkussen of badplank
Heerlijk ontspannen en comfortabel genieten van uw bad doet u met een badkussen. Deze bevestigd u op de rand van uw bad en ondersteunt uw nek. Voor de ultieme wellness beleving in uw badkamer kunt u kiezen voor een badplank. Een badplank geeft u de mogelijkheid om met een boek, een glas wijn en kaarsjes heerlijk te ontspannen in uw bad.

U heeft uw badkamer verbouwd of opgeknapt. Het moment dat u gebruik kunt maken van uw droombadkamer breekt bijna aan, maar u bent er nog niet. Het is niet het eerste waar u wellicht aan denkt, maar voor de finishing touch voor uw badkamer zijn badkameraccessoires erg belangrijk. Accessoires staan in het verlengde van het design en de sfeer van uw badkamer en maken bovendien uw ruimte af. Ze voorzien u van alle gemakken en zijn daarom ook praktisch onmisbaar. Maak uw badkamer compleet met de badkameraccessoires van Sanexo.

Handdoekhaakjes
Handdoekhaakjes voor uw handdoek of gastendoekjes zijn er in diverse materialen en kleuren. U kunt kiezen uit chroom, RVS-look, zwart, wit of roestvrij staal, de handdoekhaakjes kunt u gebruiken voor uw toilet- of badkamerruimte. De grote, hoeveelheid en vorm van de haakjes hangt uiteraard af van het dagelijkse gebruik van handdoeken in uw huishouden. U geeft uw badkamer direct een finishing touch met de handdoekhaakjes uit het assortiment van Sanexo.

Handdoekrekken
Met de handdoekrekken uit het assortiment van Sanexo heeft u een praktische aanvulling voor uw handdoeken in uw badkamer. Na het baden of douchen hangt u uw handdoek op het rek waarna het kan drogen. U heeft de keuze uit enkele- dubbele of liggende handdoekrekken. Met de juiste combinatie van uw badkamer accessoires creëert u de juiste balans in uw badkamer.

Handdoekring
Liever geen handdoekhaakje voor uw handdoeken, dan is een handdoekring een stijlvolle oplossing om uw handdoek op te hangen. Maak uw badkamer af door de juiste combinatie accessoires en materialen te kiezen uit het assortiment van Sanexo.

Tandenborstelhouder
Met een tandenborstelhouder uit het assortiment van Sanexo heeft u een hygiënische manier om uw tandenborstel een plek te geven in uw badkamer. Wij bieden u diverse designs, materialen en kleuren waardoor u altijd een exemplaar vindt wat in uw badkamer past.

 

TOILET ACCESSOIRES

Toiletborstels
Uw badkamer kan niet zonder een toiletborstel die niet alleen functioneel is, maar ook uw badkamer compleet maakt met het juiste design. Sanexo biedt u diverse mogelijkheden zoals hangende of staande toiletborstelhouders. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een hangend toilet, dan oogt een hangende toiletborstelhouder vaak prettiger.

Toiletrolhouders
Een toiletrolhouder zorgt ervoor dat u de wc-rol altijd binnen handbereik heeft. Door één lijn te trekken met de overige accessoires in uw badkamer creëert u rust en eenheid in uw badkamer. Sanexo biedt diverse modellen zoals inbouw of losse toilethouders. Het zal u nog verbazen hoe belangrijk een goed gekozen en gepositioneerde toiletrolhouder is!

Reserve toiletrolhouders
Extra toiletrollen in de buurt van het toilet is altijd prettig en handig. Bij Sanexo vindt u ze in de dezelfde stijl als uw toiletrolhouder waardoor uw eenheid creëert in uw toilet of badkamer.

Zeephouder- of zeep dispenser
Met een zeephouder of toch liever een zeepdispenser heeft u een geordende en hygiënische oplossing voor uw zeep. In het assortiment van Sanexo kunt u kiezen uit diverse kleuren en materialen.

Vloer- en raamwisser
Een douche of een raamwisser is een praktisch hulpmiddel tegen kalkaanslag. Als u direct na het douchen of badderen de wisser gebruikt voor uw vloer of glas, voorkomt u het aanhechten van kalk waardoor uw materialen langer mooi blijven. Bij Sanexo vindt u diverse kleuren in ons assortiment.

 

ACCESSOIRESSET

Een toilet of badkamer heeft vaak een paar vaste elementen nodig. Een handdoekhaakje, een wc-rolhouder, een toiletborstel, een zeephouder-dispenser of een droogrek. Deze onderdelen zijn los verkrijgbaar maar ook in een complete set. Zo bent u in één keer - voordelig - klaar.

 

OVERIGE ACCESSOIRES

ReinigingsmiddelenMet de juiste reinigingsmiddelen gaat uw badkamer langer mee en voorkomt u schade aan uw badkamer. Sanexo biedt u een breed assortiment aan reinigingsmiddelen voor een optimaal onderhoud van uw badkamer.

Siliconenrubber
Ideaal voor het afkitten van uw douche, badkuip of wastafel en geschikt voor hoog vochtige sanitaire ruimtes. Onze sanitair experts adviseren u graag over het gebruik hiervan!

Accessoires zonder boren, dankzij Tigerfix
Wilt u geen gaten boren in uw nieuwe tegels? Het komt vaak voor dat iemand niet zelf in tegels kan boren, of dit niet zelf durft. Toch kunt u dan eenvoudig accessoires aan de muur bevestigen. Niet op een manier die er al snel weer afvalt, maar met een krachtige lijmverbinding die toch ook weer zonder beschadigingen te verwijderen is.