Accessoires

Accessoires

Wilt u uw badkamer tot in de puntjes stijlen? Kleine details zorgen immers voor een huiselijk gevoel en maken de look in uw badkamer helemaal af. Ook hebben accessoires vaak een functioneel doel. Denk hierbij aan een ruimtebesparende inbouw toiletrolhouder, toiletsets of handdoekrekken. Een mooi zeephoudertje in uw douche of een handige gebogen badgreep. U kunt bij ons terecht voor uw accessoires voor bad, toilet, douche en wastafel. Ook kunt met accessoires extra opbergruimte creëren, spulletjes ophangen, of ergens extra toilet artikelen op zetten.

Advies over Accessoires

DOUCHE ACCESSOIRES

BAD ACCESSOIRES

BADKAMER ACCESSOIRES

U heeft uw badkamer verbouwd of opgeknapt. Het moment dat u gebruik kunt maken van uw droombadkamer breekt bijna aan, maar u bent er nog niet. Het is niet het eerste waar u wellicht aan denkt, maar voor de finishing touch voor uw badkamer zijn badkameraccessoires erg belangrijk. Accessoires staan in het verlengde van het design en de sfeer van uw badkamer en maken bovendien uw ruimte af. Ze voorzien u van alle gemakken en zijn daarom ook praktisch onmisbaar. Maak uw badkamer compleet met de badkameraccessoires van Sanexo.

TOILET ACCESSOIRES

Ook de kleinste ruimte in uw huis mag aangekleed worden. Uw toiletrol moet u ergens aan ophangen en een pedaalemmer bij de hand hebben, is ook wel zo handig. Het toilet wordt vaak niet als de meest gezellige ruimte van het huis gezien. Echter besteden steeds meer mensen aandacht aan het inrichten van hun toilet. Naast de praktische accessoires, vindt men het ook fijn als het toilet een ontspannen en warme sfeer uitstraalt. Uw toilet kunt u eenvoudig inrichten met de accessoires uit ons assortiment.

ZEEP ACCESSOIRES

GLASWISSERS

ACCESSOIRESSET

Bent u op zoek naar accessoires in dezelfde stijl? Dan bieden accessoiresets de oplossing. U hoeft niet langer alle onderdelen los te zoeken en te combineren. Bovendien kiest u in één aankoop voor accessoires die in het verlengde staan van uw badkamerdesign. Zo bent u direct van alle gemakken voorzien. Bekijkt u alle accessoiresets van Sanexo en bestel eenvoudig een set naar wens.

REINIGINGSMIDDELEN

INSTALLATIE